Hai. Firstly, selamat datang ke blog yang tak seberapa ni haha. Jangan lupa follow ea? :D

Sunday, April 29, 2012

Book Fair 2012

Hai

Minggu ni, aku pergi Pesta Buku 2012 kat PWTC. Pesta buku tu apa benda? Takkan tak tau, ni la masanya semua buku-buku dijual dengan harga murah. Bukan pesta liar tau!

Aku pergi hari Sabtu, hari kedua book fair. Stay a night at KL kat Hotel Seri Pacific. Hotel tu betul-betul sebelah pintu masuk PWTC. So, senang la nak masuk keluar beli buku. Masa nak masuk, aku dah set kat otak nak beli buku rujukan. Disebabkan aku pergi pun dah pukul 7.45pm, masa pun suntuk. Book fair tutup pukul 9pm. Aku pun beli je mana yang aku rasa best. Dah nak pukul 9pm, aku jumpa satu booth 'Kedai Pink Ain Maisara' dan Kak Ain ada kat situ. Aku nak jugak snap picture dengan dia tapi dia agak sibuk berborak dengan member dia. So, niat tu aku batalkan serta-merta.

Ahad, aku pergi kejap je. Masih dengan matlamat aku, buku rujukan. Jalan-jalan, aku jumpa kat booth Pelangi buku rujukan. Punyalah banyak murah pulak tu. Satu buku yang tebal tu harga dia.................................RM5 je. What the? Murahkan? So, aku beli la. Hari ni, aku jumpa DJ Fuzz . Kalau tak silap, itulah nama dia.

Ni list buku aku

  • Under 18 Elite
  • Super Safee
  • Buku rujukan Sejarah, Sains, PI, BI (How I Met Myself)
  • Novel Leftenan Adnan
  • Aku, Kau & Bola (Separuh Masa Pertama, Kedua dan Masa Tambahan)
  • Biografi Nabi Muhammad
  • Zenith 4
Tak banyak kan yang aku beli? Takpelah, nanti kalau sekolah ada buat rombongan pergi Book Fair, aku nak follow. Beli komik Gempak banyak-banyak. Boleh la aku dapat beg free. Yayy!

p/s; Ya Allah, selamatkanlah negaraku dari huru hara. Amin

Suke? Meh Like sini :)

4 comments:

  1. boleh sy tau awk beli novel leftenan adnan tu dkt booth mane ea?

    ReplyDelete

komen ?